tiistai 21. tammikuuta 2014

Keventävä miete, aamutuimaan. 22.01.2014

Kirjoitan juuri tällä hetkellä, ammattikoulun metallilinjan puolella, eräässä opetusluokassa. Seuraan erään koneen asennusta, jonka testaan ja tiedot rekisteröin jälkikäteen.
Tänään on luvassa asiakkaan koneen vaihtoa, taas tavan mukaan. Vaihto on alkanut sujua nopeammin ja tehokkaammin itselläni. Lihassärkyä lievitän Mobilaatilla ja muilla särkylääkkeillä.

On perin flunssainen kausi meneillään, joten väkikato ei ole epätavallista.
Täällä metallipuolella, on aina se ominaishajunsa rauta ja joskus savu. Rauta ja metallit ovat kylläkin hallitsevia hajun piirteitä. Mutta en ole täällä analysoimassa miltä jokin ala tuoksuu, olen täällä oppimassa.

Kuulostaapa hölmöltä, kuitenkin.

Sain kuvan eräästä ongelmasta, opettajakoneen suhteen. Video Inputtia valittaa, se johtuu varmaankin resoluution epäsopivuudesta näytössä. Työtoverini on tänään taas hieman myöhässä, mutta työnvalvojan kanssa homma luistaa.
Tänään sain myös kuulla että perjantaina on meillä loppuarviointi työstämme ja ajastamme harjoittelussa. Itse uskon suorittaneeni kaiken mahdollisen, mahdollisimman tunnollisesti. Pyrin laittamaan blogiani hieman kuntoon, lisäilen ehkä jotakin. Minun on lisättävä vielä loput kuvatkin, kunhan saan siirtojohdon lähettyvilleni.

Mielipiteeni harjoittelusta yleensä? Olen nauttinut ajastani. Kaikesta väsymyksestä, tai muusta huolimatta, olen pitänyt tästä kokemuksesta. Työnvalvojani on ollut perin rento ja mukava, erinomainen tyyppi. Toimistolla ollaan oltu perin ystävällisiä ja avuliaita. En keksi mitään moitittavaa tästä. Bloginkin päivittäminen on ollut mukavaa, kunhan saisin vain useammin sitä kirjoitettua.

Saa nähdä, minulla on tässä kokonainen päivä edessä...

Nauttikaa talvesta!

22.01.2014

3 kommenttia:

  1. Must... resist... the urge... to say something... stupid... :3 Hyvää tahtiahan sinä olet pitänyt blogin päivittämisessä, mielestäni.

    VastaaPoista
  2. No kiitos! Tai sitten tulee vain itselleni näitä fiiliksiä että olisi liian epäaktiivinen, mutta hei! Hieno juttu!

    VastaaPoista
  3. Muuten, jos luulet että en lue vastaus kommenttejasi. Tämä todistaa että luen! I will always be watching you... >:D

    VastaaPoista