sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Kuvapäivitys. 20.01.2014





Kuvia viimeisten koneiden asennuksesta ja alustuksesta. Ajoimme komentorivillä päivityskäskyn verkkoon, niin että tarvittavat sovellukset ilmestyivät työpöydälle, virustorjunta tuli käyttöön ja verkkolevyasemat toimivat. Ylin kuva on tarratulostin, jolla luonnollisesti, nimesimme koneet ja niiden näytöt.



Perjantaina, ennen joululoman alkua. Hoidin toimistossa Windows-tablettien asennuksia opetus- ja oppilaskäyttöön. Niiden asentamisessa ja päivittämisessä meni n. pari päivää. Win-8.1 asennus kuului toimenkuvaan, kuin myös tunnusten luominen joka ikiselle koneelle. Liukuhihnatyötä parhaimmillaan.



Ammattikorkean, hoitaja-alan puolella saimme tehtäväksemme vaihtaa kirjaston lainausautomaatin kortinlukijan. Kyseessä oli erilainen työtehtävä.

_______________________________________________________________

Ja itse viimeisiin uutisiin. Olemme niin viime viikon kuin suunnitellusti tämän viikon, toisessa kunnassa hoitamassa koneasennuksia asiakkaille. Koneasennukset ovat näyttötöitämme, tai oikeastaan osa näyttöviikkoa. Me puramme asiakkaan vanhan työaseman, vaihdamme ja testaamme uutta, lopuksi rekisteröiden tiedot tietojärjestelmään. Olemme vierailleet niin oppilaitoksissa kuin tehtaalla. Taidan nyt toistaa itseäni tässä hieman, muistaakseni mainitsinkin jo siitä kalliista ja perin hulppeasta älytaulusta. 
Mutta olimme myös viime viikolla, tiistain ja keskiviikon toimiston viereisessä oppilaitoksessa, työnvalvojamme poissa ollessa. Saimme oikein mukavan sijaisen, jonka kanssa teimme järjestelyitä, kirjasimme koneita ylös ja suoritimme asennuksia tavan mukaan.

Koneiden asentamisessa ja kantamisessa, huomaan fyysisten esteiden tulleen eteeni. Kuitenkin olen suorittanut kaiken pyydetysti ja mallikkaasti. Lihasvoiman puute merkitsee paljon, oikea työasento on muistettava ehdottomasti. On pidettävä taukoja ja venyteltävä enemmän niin selän kuin käsivarsienkin lihaksia. Olen myös muistuttanut itseäni venytellä, niin kotonakin.


Kuitenkin, jatkamme sitä mitä olemme tekemässä. Hoitoalan linjalla, olemme saaneet melkeinpä kaikki, ellei jopa kaikki koneet vaihdettua. Nyt keskitymme toisten oppilaitosten tai kuntien tiloihin. Pyrin kirjoittamaan lisätietoa, kun materiaalia ilmaantuu ja aikaa riittää.

Hyvää talvenjatkoa!

20.01.2014

2 kommenttia:

  1. Sellaista... En tiiä susta mut meikäläisellä on teikäläistä jo ikävä. Nähää sit jakson jälkeen! XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jestas, niin itsellänikin. Ja kyllä varmasti näkyillään!

      Poista