perjantai 29. marraskuuta 2013

Polystyreenia, polystyreenia kaikkialla, 29.11.2013.

Ennen kuin palaan otsikon aiheeseen niin päiväni alkoi perin varhain, mitä se vähän aina sattuu alkamaan. Saapuessani töihin mahdollisimman aikaisin, kehittelin itselleni rakentavaa puuhaa, eli alan lehtiä lukemalla toimiston aulan mukavalla sohvalla.

Kello kahdeksaa yli viisitoista noukimme kaikki kimpsut ja kampsut lähtiessämme kohti eilistä metallilinjaa jossa meitä odotti erään luokan koneiden ohjelmistoasennusta.
Ohjelmistoasennuksesta en mainitse sen enempää, koska tein siitä aikaisemmin kirjauksen itse paikan päällä odotellessamme ohjelman asennustuloksia.

Ehkäpä sen että eräs kone meni nielaisemaan asennuslevykkeen sisuksiinsa ja vaikka me avasimme raudan niin emme löytäneet kiekosta jälkeäkään. Se oli äärimmäisen kummallista.

Hoidimme ruokailut ja muut asioinnit metallilinjalla, kunnes suuntasimme tauon jälkeen nokkamme kohti hoito- ja palvelunalan linjaa, itse keskussairaalan vieressä. Sokkeloisen käytäväpujottelun jälkeen päädyimme laajaan huoneeseen täynnä pakattua tavaraa ja tarviketta. Niin paljon paketissa olevia kannettavia koneita, näyttöjä, johtoja ja laukkuja.






Kunnianarvoinen tehtävänantomme kuului näin, meidän on purettava näyttöjen ja kannettavien tietokoneiden paketit, yhdisteltävä ne niin että asiakkaat saavat valmiit ja oikeat paketit asennusta varten.

Laatikot lentelevät siististi omaan kärryynsä, polystyreeni liimautuu staattisuuden takia kaikkialle kehoa ja vaatteita, muovit ja ohjelevykkeet menevät energiajätteeseen. Kyllä, polystyreenia oli kaikkialla kuten jo mainitsinkin.
Laitoimme helpdeskiin ilmoituksen siitä kun verkkolevyillemme ei voi vieläkään tallentaa yhtään mitään, tarvitsemme sitä toimintoa kovasti työssämme.
Saimme myöskin kuulla pääsevämme aikaisemmin tänään, poikkeuksellisesti.

Eli maanantaina toimiston tyhjentämistä ja sen siistimistä sen tavan mukaan.
Vaikka työ olikin yksitoikkoista, niin se oli kuitenkin ihan mukavaa puuhaa, olen tähän asti viihtynyt työssäni.

Mutta, viikonloppu saapuu pian ja moni sitä kerran odottaa, miksipä ei?

Siinä tapauksesssa, toivotan teille kaikille hyvää viikonloppua!

(Pahoittelen, tähän loppuun olisi pitänyt asetella, lisää kuvamateriaalia aiheesta, mutta Bloggerin valikoiva kuva-asettelu kenkkuilee, katson että mitä voin tehdä asialle.)
29.11.2013

2 kommenttia:

  1. Kiitettävän ahkeraa päivittämistä ja kuvien kera! Näitä päivityksiä oli oikein mukava lukea, joten jatka samaan malliin. Yritän huomenna tavoitella teidän ohjaajaa, niin saadaan palaveerata hiukan...

    VastaaPoista
  2. Ja vielä yksi juttu...kommentin väri kannattaa vaihtaa vaaleaan niin viestit näkyy kunnolla

    VastaaPoista