keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Tiivistelmä maanantaista - keskiviikoon asti. 4.12.2013

Kirjoitukset ovat tiivistetty n. kolmen päivän tapahtumista, materiaalin vähyyden vuoksi. Olemme puinneet pienoisia ongelmia järjestelmien asennuksissa ja muissa aspekteissa, julkaisukelpoiset kuvatkin ovat niukimmasta päästä.

Maanantai. Ylipirteä, toiveikas ja optimistinen työntekijä jatkaa puurtamistaan. 2.12.2013.

On joulukuu! Tonttulakit päähän ja tuonne talvipakkaseen ja myrskyyn juomaan glögiä. Samaa sitä voi harrastaa myös sisätiloissa ja suosittelen niin että kukaan ei tartuta itseensä flunssaa.
Viikonloppuna maa oli valkeana lumesta. On hieman liukasta ja näin, mutta epäilen häntäluun säilyvän ehjänä tämänkin talven.

Asiasta kolmanteen, tavallisena rutiinina pimeällä aamukahdeksalta töihin. Siitä hoitoalan ammattikorkeaan kuin viime viikon perjantaina. On yhä perin sekaista ja sotkuista, mutta saimme kasattua tavaraa jätesäkkeihin siihen malliin kuin pahvilaatikkoja kekoon. Laitoksen roskalavaa ei ole vielä tyhjennetty ja moni olisi sen tarpeessa.
Pakkausten purkaminen näyttöjen saralla jatkuu ja liitämme samalla johdot samaan pakettiin. Aloitamme kannettavien koneiden avaamisesta, alamme asentamaan järjestelmää myös niihin ennen asiakkaalle luovuttamista. Ja ruokatauolla kantteenin papupinaattipöperöä naamaan.

Tänään on perin hiljainen päivä, en ole edes saanut kovinkaan liiaksi kuvia napsittua. Ja sellaisena se jatkui, hamaan päivän loppuun saakka. Yritimme asentaa kannettaville koneille käyttöjärjetelmiä tai verkkoja, prosessi jouduttiin toistamaan kolme kertaa ja se ei yhä toimi. Hyvin kummallista.

Tiistai, koulutuksen aika ja... Siinä se. 3.12.2013

Sovimme tämän päivän alkavaksi kello kymmenen, keskuksessa. Siellä me saimme parin tunnin perehdytystä ja koulutusta tietohallinnon järjestelmään jota tulemme hyödyntämään tulevaisuudessa, omassa työssämme. Pääsemme vastaanottamaan pieniä ja yksinkertaisia työtehtäviä. Sen jälkeen, meidät lähetettiin matkaan ruokatauolle.
Ruokatauon jälkeen, työparini ja minut, käsketään omille teillemme, sillä verkoissa ja asennuksissa on yhä ongelmia.

Keskiviikko, vastauksia? 4.12.2013

On keskiviikko, pimeää ja n. -4 astetta pakkasta. Saavun työpaikalle n. 7.58 ja käyn odottamaan toimiston sohvalle työnantajaa ja työkollegaa. Kollega ei saapunut koko päivän aikana työpaikalle, syystä X. Kuitenkin, menimme taasen Terveydenhoitoalan konttorille katsomaan mitä oli tehtävissä. Huimiin työtehtäviini kuului loppujen kannettavien koneiden purku laatikoistaan kuin näyttöjenkin. Hyödynsin eilen opittua tietojärjestelmää ja nimesin koneet sen mukaan, kenelle nämä olivat osoitettu.
Naputtelua ja pientä pitsinnypläystä tietenkin välissä. Koneissa yhä kummallinen ongelma ja kuulemani mukaan tämän oppilaitoksen verkkojen tilanne ei ole ainoita joissa on ongelmia.

Toivottavasti saamme pian asian korjattua, mutta luvata ei kannata...

2.12.2013

2 kommenttia:

  1. Töitä riittää? On tuo kyllä jännempää tekemistä kuin paikoillaan istuminen ja ruutuun tuijottaminen koko päivä... ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Hmm, tämän tietokonelevykkeen rakenne kuvaa sen perin abstraktia olemusta kaikissa muodoissaan..." Tuollaista tuijottelua?

      Poista