maanantai 16. joulukuuta 2013

Perin hätäien summaus ja perin kumma maanantai. 16.12.2013.

Tosiaan, viimeviikon jääneistä päivityksistä voin sanoa sen että, saimme koneet asennettua omaan yrityksen verkkojärjestelmään ja valmiiksi, nimettyä, asiakkaille ja roskat vietyä. Mutta kuitenkin, äärettömän akuuttia raportoitavaa asiasta ei ollut, mutta pyrin tiivistämään päivän tapahtumat mahdollisimman hyvin että se korvaisi tiuhan päivitystahdin. Kun vain keksisi sanottamaa, joten voin kommentoida että minulla on mennyt töissä perin hyvin, olen pitänyt siitä todella.

Kuitenkin maanantaihin itsensä liittyy tarinaa tarpeeksi näiden päivien tapahtumien korvaamiseksi. Tänään meillä oli asiakaskeikka, Terveydenalan-linjalla, viimein saimme viedä asennetun ja valmiiksi alustetun koneen tämän työhuoneeseen. Ennen kuitenkin sitä kun olimme hoitamassa toimistossamme työtehtäviämme, niin eräs henkilökuntaan kuuluvista ilmoitti, että rakennuksessa oli tapahtunut murto. En tiedä tarkkaa aikaa, mutta veikkaan sunnuntai-maanantaiyötä. Se mitä voin kertoa, että saalis oli perin henkilölle arvotonta roinaa. Eräästä huoneistosta oli viety tietokone ja tykki.
Tästä enempää en ymmärrettävästi pysty kertomaan, mutta sen näkeminen kyllä teki maanantaista erikoisen. Ei tällainen toiminta ole tietenkään koskaan hyväksi, vaan lietsoo epävarmuutta ja pelkoa niin kaikkien kuin henkilökunnan turvallisuudesta.

Tämän pienen tapahtuman jälkeen, veimme ja asensimme sen asiakaskoneen ja otimme vanhan koneen tyhjennettäväksi. Kopioituani muistitikulta levylle tiedoston, lähdin suorittamaan tyhjennyksen joka kesti aina seuraavaan päivään asti.

Ei muuta mainitsemisen arvoista tähän hätään. Kiitoksia kaikille kommentoinnista! Yritän vastata niihin niin pian kuin mahdollista! Ja en vieläkään ymmärrä kuinka kommenttien tekstivärin voi muuttaa, uskokaa, etsin ratkaisua kovasti asetuksista.

Kuitenkin, saatan lisätä jotakin asiaan kuuluvaa jälkikäteen...
Pieni lisähuomio: Lumi on sulanut, on vesisadetta ja plusasteita, jouluaatto on käsillä... Musta Joulu, kerrassaan...
 
17.10.2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti