sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Perin myöhäinen katsaus torstaista. 05.12.2013

Pahoittelen taasen perin myöhäistä päivittelyä (ei kukaan näitä pahoitteluja lue). Tosiaan, torstai tuli ja meni ja niin meni myös perin isänmaallinen itsenäisyyspäivä, en mainitse siitä sen enempää. Kuitenkin, taas hieman vanhojakin kuin uusia kuvia ja selostuksia, millaista tarinaa kuvat kertovat, vaikka niistä voidaan päätellä jos monenmoista.



Aikaisempia koneenasennuksia joissa ilmeni ongelmia. Ongelmaa ei olla valitettavasti saatu vielä ratkaistua.



Nämä olivat torstain aamutöitä itse päätoimistossa. Windows 8-padeja, lataukseen ja asennukseen valmiina. Teimme jokaiselle kaksi käyttäjää sillä ne tulevat opetuskäyttöön.



Itse tuote/laite, mukana akkulaturi, sen johto ja läpyskä joka toimii näppäimistön korvikkeena. Kokeilun tuloksena näppäimistö on mielestäni kaikkein miellyttävin ja siitä syystä suosisin ennemmin kannettavaa tietokonetta käyttööni.



Kokonaisuus näytti tältä ja minulla ei ole itse asiassa siitä muuta sanottavaa. Windows 8:nnen ikkunoiden tökkiminen sormella on ihan järkeenkäyvä idea.

  

Päivän päätteeksi, saimme osaksemme hieman erilaisempaa, mutta tuttuakin tutumpaa työtehtävää. Nimittäin salasanan resetoimista erään luokan koneilta ja roskien lajittelua eräässä toimistovarastossa. Oli levykkeitä, korppuja ja vanhentunuita ohjelmia joita oli lajiteltava erilleen sarjanumeroista, että kukaan ei niitä pystynyt enää hyödyntämään. Voin kyllä molempien puolesta sanoa että niitä oli paljon. Ja roskakanisterit niiden jälkeen, kuin ylikuormitetut roskalavat.





Pääsimme hyvissä ajoin itsenäisyyspäivän viettoon tämän jälkeen...
Kiitän ja kuittaan!

09.12.2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti