sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Tilakatsastus, uuden vuoden jälkeen. 13.01.2014.

Eli joulu ja uusivuosi tulivat ja menivät. Suunnittelin kuvapäivitystä tähän väliin, mutta se sai taas hieman siirtyä asioiden tieltä. Pidemmittä puheitta, on kiireitä. Viime viikon perjantaina toimitimme keikkaa toisessa paikkakunnassa, tehtaalla ja ammattikoululla. Toimeenkuvaan kuuluivat koneiden vaihdot ja suuren, messutilauksena tehdyn älytaulun ongelmien selvittäminen. Tänään toimimme itsenäisesti, vaihtamalla asiakkaan koneen paikkaa ja asentamalla tulostimen paikoilleen. Pyrin täydentämään lausuntoja tarvittaessa.
Kuuntelimme asiakkaan toiveita ja toimimme niiden mukaan, hän itse on vastuussa oman paikkansa ergonomiasta ja muusta järjestelystä. On hyvä kuitenkin alan osaajana piilottaa ylimääräiset johdot pöydän alle tai taakse. Myös pientä käytöntukea älypuhelimen sim-kortin asennuksessa. Asiakkaalta kiitosta työstä ja aktiivisuudesta, kiitoksia sateli täältäkin puolelta asiakkaan kanssa yhteistyöstä.
 
Selvitän hieman myöhemmin perjantain tapahtumia ja järjestelen vielä kuvapäivitystä, karsin kaikki turhanpäiväisyydet ja epähauskuudet.

Kuitenkin, olen yhä hengissä.
Hyvää myöhäistä uutta vuotta.

13.01.2014

6 kommenttia:

  1. Hmmmm... En tiedä mitä kommentoisin! Just... keep up the good work I guess... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Selvä, hyvä! Älä huoli, tulen kyllä kommentoimaan kun aikaa löytyy!

      Poista
  2. Ilmeisesti kaikki sujuu hyvin? Oletko jo aloittanut etätehtävän tekemistä? Soittelen jossain vaiheessa ohjaajallesi ja sovitaan sitten arvioinnille aikaa.

    VastaaPoista
  3. Korjataas edellistä...katsoin väärin ja sinähän oletkin jo palauttanut etätehtävän. Eli se homma on kunnossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, sain sen tehtyä mahdollisimman ajoissa. Niin että siitä ei myöhemmin tarvitse huolehtia.

      Poista